Hitta bästa gamingskärmen för dina behov

Den bästa gamingskärmen är den som passar dina behov och din budget. Det finns så många alternativ att det kan vara svårt att hitta en bra lösning utan att göra efterforskningar. Vi har gjort en del av det arbetet åt dig med den här guiden om hur du hittar den bästa gamingskärmen för dina behov.

Vi tar upp allt från upplösning och uppdateringsfrekvens till svarstid och funktioner, så att du kan fatta det bästa beslutet för din speluppsättning.

Viktiga saker att tänka på

När du letar efter en gamingskärm finns det några saker att tänka på:

Gamingskärm på ett gamingbord.

Våra favoritskärmar

När du har bestämt dig för grunderna är det dags att börja titta på specifika modeller. Här är några av våra favoriter:

Bästa gamingskärmen för en liten budget: Acer XFA240

Denna 24-tums bildskärm har en upplösning på 1920x1080, en uppdateringsfrekvens på 144 Hz och en svarstid på 1 ms. Den har också AMD FreeSync-teknik för att minska tårar och stuttrande.

Bästa gamingskärmen för avancerade spel: Asus ROG Swift PG279Q

Den här 27-tums monitorn har en upplösning på 2560x1440, en uppdateringsfrekvens på 165 Hz och en svarstid på 4 ms. Den har också Nvidia G-Sync-teknik för att minska tårar och stuttrande.

Bästa gamingskärmen för konsolspelare: BenQ Zowie XL2540

Den här 24-tums monitorn har en upplösning på 1920x1080, en uppdateringsfrekvens på 240 Hz och en svarstid på 1 ms. Den har också BenQ:s Black eQualizer-teknik för att ljusa upp mörka områden utan att överexponera de ljusare delarna av bilden.

Så vad är den bästa gamingskärmen för dig? Det beror verkligen på dina behov och din budget. Gör din research och hitta den perfekta monitorn för dig!Skriv en kommentar