Info, fakta & prylar/Hur många/Dagar till alla hjärtans dag?

Hur många dagar är det kvar till alla hjärtans dag?

Det är 349 dagar kvar till alla hjärtans dag! 😍💞💏

Idag är det lördagen den 2 mars (vecka 9), nästa alla hjärtans dag inträffar den 2025-02-14 vilket är om 349 dagar.
Den senaste gången det var alla hjärtans dag var 2024-02-14, alltså 17 dagar sedan.

Älskar du också alla hjärtans dag?

Är du en sådan där alla hjärtans dag-fanatiker som så många andra av oss? Kan du knappt bärga dig förrän det är dags att ge bort lite choklad och pussas? Då har du hittat till vänner!

Halloween är en helgdag som firas den 31 oktober. Den har sitt ursprung i den gamla keltiska festivalen Samhain, som firades för att markera slutet på skördesäsongen och början på vintern. Namnet Halloween kommer från All Hallows' Eve, kvällen före All Saints' Day. Den firas vanligen av barn som klär ut sig i kostymer och går på busringning.

Halloween är en rolig högtid för både barn och vuxna. För barn är det en chans att klä ut sig i kostymer och gå på bus eller godis. Vuxna kan njuta av halloweenfester, där de kan klä ut sig i kostymer och spela spel. Halloween är också en tid för människor att skrämma varandra med spökhistorier och skräckfilmer.

Halloween är en populär helgdag i många länder, bland annat i USA, Kanada, Australien, Nya Zeeland och Storbritannien. I vissa länder firas Halloween inte särskilt mycket. I andra, som Mexiko, är det också en tid för att minnas de döda.Skriv en kommentar